Casa Faro's RedLegends JR

2019.06.01
HD C/C  ED 0/0 (Fransk avläsning)
Hjärta - Öga U.A HFH-B NORMAL 

DE ER HER! Skrek Hege hemma på Casa Faro's kennel i Norge, när JR och hans syskon kom till världen 1 juni 2019. Vi firade glatt även här hemma i Sverige att Canuck blivit pappa till 6 bedårande svartmaskade små nallebjörnar, tillsammans med Heges fantastiska tik Chevalier Rouge Odessa. Hege är en av min och min familjs stora favoriter här i hundvärlden. Det började att vi hade ett gemensamt intresse, men sen har det bara fortlöp och sann vänskap har uppstått. Hege är en sådan vän man liksom inte vill vara utan. Sen är hon norska också, bara det gör ju saken ännu mer kul!

Chevalier Rouge är - för er som inte vet, en av Sveriges första Dogue de Bordeaux kennlar och vida kända för sina framförallt svartmaskade skönheter. Dom är och kommer alltid vara nr 1 för mig när det gäller hundar i Svergie. Inga andra har lyckas få fram så vackra hundar. Där råder ingen massavel. Dom kör sitt race och dom gör det med bravur. Precis som jag själv alltid försöker göra. Kicki Engman som ligger bakom kennel är en väldigt god vän till mig, hon ligger mig varmt om hjärtat. Jag brukar benämna henne som min mentor. Sådana visa damer som Kicki ska man vara rädd om - dom växer liksom inte på träd. O sen gör hon förbaskat goda kakor med.

När JR var stor nog att lämna Norge, Hege och Mamma Odessa möttes vi hemma på Kickis gård nere i Skåne, då
JR's syster Stella Polaris aka Ella (ja, hon är döpt efter min dotter Stella) skulle bli skåning och bo hos Kicki, Thomas, mormor Iza och dom andra tjejerna nere på Chevalier Rouge.  

Tyvärr vägrade Jr's pappa Canuck att släppa in han i flocken och vi valde att sätt ut Jr på foder. 1.5 år senare fick vi tillbaka han igen pga sepration. Vi har nu funnit ett nytt hem till honom som vi hoppas kan bli hans föralltid hem.

Bull Di Al Faree, JR's mammas morfar som även är vår tik Atenas mammas morfar.