TILL MINNE AV

Min Kurre 
 Chien Douceur Courage 

2007.05.23-2017.05.11

Kurre lämnde oss hastigt en vacker vårdag i maj. Ni vet då när träden är som grönast och solens strålar värmer jorden som just fått liv igen, efter den långa dystra vintern. 

12 dagar innan sin 10 års dag gick han bort i magomvridning. En fruktansvärd upplevelse jag helst velat vara utan. Det var ju inte så det skulle sluta för oss. I den bästa av världar så skulle vi ju vara tillsammans för alltid,

 Du & jag ♡

Han var egentligen en sådan där kärlek som man inte riktigt kan beskriva i ord. Det var just så han var, min första alldeles egna Dogue de Bordeaux. Stor, vänlig och älskad av alla. Ja, helt enkelt alldeles alldeles underbar!


Stort tack till Kurres uppfödare Maria Gullborn, för din omtanke och eviga kärlek till dina avkommor under alla dessa år. Och jag vill även skicka ett stort tack till Kalle och Carina, att ni lät mig ta mig an han. Min stora kärlek. Min själsfrände ♡


 Forever loved - You're always on my mind