QUINCIE HALF PENNY DIAMOND

2021.03.06 
Patella 0/0 Hjärta U.A - Öga U.A 

Bonbonetti han inte vara i vår familj länge innan jag kände precis som Stella kände "Jag vill ha en egen fralla, en efter morfar Parker" - fast en brindle. När det sedan blir, det spelar liksom ingen roll, jag väntar. Ett och ett halvt år senare, på min födelsedag, i samma veva som vi precis börjat plannera för att ta Bonbonetti i avel, får jag en bild på en liten liten en dag gammal brindle tjej och hennes fawnfärgade syskon. "I think she's the one you're looking for". Bonbonettis morfar Parker är Quincies farfar.  

Quincie är en levandsglad och vänlig tjej. Atletisk, med en massa energi - på ett positivt sätt. Och sen har hon dom gulligaste ögonen jag någonsin skådat! Jag är svag för ögon. Ett djurs ögon kan beskriva en hel värld. Alla våra hundar har jag olika sätt att prata med. Det räcker att vi bara har ögonkontakt så vet dom - så vet jag. Men Quincies, ja.. dom ser ut att kunna vara med i en Disney film. Hela hon hade kunnat vara med i en film!

I skrivande stund blir hon 5 månader och vi ska dra igång riktigt med att träna. Utställnings debuten bli i Växjö senare i höst.
Quincie är både lyhörd, sammarbetsvillig och trogen mig, vilket jag tror är en fördel för att få en lydig kompis. Kanske är det med hon jag börjar med något nytt. Kanske är det hon som får mig att börja med Agility eller något annat som man aldrig kunnat tro. Vem vet. Sålänge Quincie vill, är jag beredd att följa henne.

Så.. jag ljuger om jag inte säger att hon är den bästa födelsedagspresenten till min själv - någonsin!