Nightwish De La Tribu De Laza

VILTSPÅRS CHAMPION
SVENSK UTSTÄLLNINGS CHAMPION

2017.10.20

HD C/D ED 0/1
 Hjärta U.A Öga U.A HFH-B Normal


Den gladaste av dem alla. 
Min Wish - Swish -Swosh, Wishan, Fransyskan, eller Wishmeister, som vi brukar kalla henne när hon är i sitt esse. Hon bjuder på galna upptåg och massa kärlek. Det är hon som leker ömt med dom allra minsta, både två och fyrbenta. Det är hon som älskar dig, precis som du är! Hon är mer än gärna med, men står aldrig i centrum. Förutom när hon tävlar i ringen då, för hon är en riktigt clown och showar bättre än den vackraste av arabhästar. Annars nöjer hon sig med att vara den alltid lika trygga och livsglada tjej som hon är. Där behövs liksom inga filter. För mig är Wishan en sådan där lady som borde stå längst fram i ledet - såhär vill jag se en Dogue de Bordeauxer vara. Hennes mentalitet är to die for. Hon är den hunden alla borde någon gång fått äran att få äga. 
 


Nightwish är uppfödd av Emilie Grijol på De La Tribu De Laza i Frankrike. Emilie var en av de första kennlarna i Europa jag började följa på sociala medier på den tiden när man var ny i gamet. Inte många år senare fick jag syn på Ghost Rider för första gången. En kraftfull hane med svart mask. Jag hade aldrig skådat något mer majestätiskt! Inte kunde jag ana att några år efter det skulle jag själv stå nere på den världskända kenneln i Frankrike, klia Ghost bakom örat, för att en stund senare hämta hem hans barnbarns barn. 

Psst.. lite mer hundnörds lära: Ghost Rider är barnbarn till Jerivindi Jaffa x Jerivindi Red Rana. 

Vem vet vart vad som komma skall, kanske vill naturen oss väl och Wishan får egna små valpar en vacker dag? Kanske blir det med en svartmaskad hane? Kanske blir det små look-a-likes efter gammelmorfar.. vem vet? Hur det blir, kan bara framtiden avgöra.

Uppdatering: Nightwish har i dagsläget en valp efter sig Chien Courage Bastian från januari 2021 och nu även Enzo, Escobar, Esther och Elizabeth II från oktober 2022. 

Ghost Rider