NYHETER

 

Lika lång som han är bred, lika bred som han är hög. En riktig liten kubik. Fluffig som den tätaste dunboll. Vad ska det bli av han? Han är den sötaste lilla teddybjörn jag någonsin sett.

Äntligen!

05.02.2021

Äntligen, äntligen, ja ÄNTLIGEN lite positiva nyheter! detta med Wishans kejsarsnitt har verkligen tagit mig så hårt. Att man inte har försäkringsbolagen bakom sig som uppfödare, det känns verkligen allt annat än ok. Det har tagit så mkt energi från mig. Åh nej, det har inte löst sig än..

I söndags hade det gått 63 dagar och Nightwish gjorde inte ett tecken på att fortsätta sitt värkarbete som hon så fint började på tidigare i veckan när jag skrev sist... I måndags låg hon mest hela dagen i valplåda och sov. Andades tungt, så allmänt helt slut ut,kollade upp i mellanåt när jag jag klappade henne och ögonen...

Här har det bäddats för fullt sedan igår. Ett intensivt rivande i valplådan så att filtarna flyr! Med stor sannolikhet har slemproppen gått då hon la världens längsta kladd innan när vi var ute. Tempern börjar dala - wiiiiii nu är det nig nära! Håll tummarna för att Wishan och lilla valpen klarar detta med bravur!

Nytt år

04.01.2021

Nytt år. Tiden bokstavligt talat bara rusar iväg. Både julen, nyår, trettonhelgen och en intensiv till på jobbet har passerst sedan sist.

Nightwish är dräktig ♡ Äntligen har alla dagar dom gått sedan Nightwish inseminerades med semin efter Rozeldogues Up Beat Tempo aka Enzo, och det var dags för ultraljud. Hon bekräftas dräktig, men tyvärr på ultraljudet syntes bara en valp. Jag vet att det kan ligga någon gömd någonstans, men just nu ser vi det bara som att hon har en...

Växtkraft

07.12.2020

Lilla Too Da Loo är inte så liten längre. 7,5 månader gammal och hon växer så att det knakar. Igår åkte vi på promenad bara hon, Stella och jag. Vi rundade hela Stibyberget, tränade på hundmöten, hästmöten och även ett och annat ko möte. Hon är rolig, stabil och nyfiken - precis som jag tycker en Dogue De Bordeaux ska...

Känns som alla går runt på tomgång just nu. Grått, kallt och solen.. ja, det känns som den slutat gå opp. Är så offantligt tacksam för hundarna, att man har dom - så att man tar sig ut ändå. Sen blir man ju bjuden på pussar i all oändlighet och vem kan tacka nej till det?

Mor lilla mor

03.12.2020

MOR LILLA MOR vem är väl som du? Nej ingen i hela världen!
En bästa vän behöver alla ha. Min har fyra ben, en pussvänlig nos, en viftande svans och ett par hasselnöts färgade ögon som man kan drunkna i. Tack för att du är den du är, du lugna, trygga, kärleksfulla vän.
Min bästa - Mamma Atena....