Atena har blivit mamma igen ♡

16.09.2021
Förra årets Covid kaos har verkligen fortsatt även detta år.  Jag som seriös uppfödare, valde under 2020 att INTE para någon av mina tikar när efterfrågan efter en "Corona hund" var som störst. Utan hellre vänta tills nu när det är friare att ta sig över gränser och använda de hanar jag vill korsa mina linjer med. Istället för att ta den lätta vägen och ta grannens som 80% redan är besläktad av i Sverige. 

För varesig det är pandemi eller ej kommer det alltid vara lika viktigt för oss att det vi har skall inte massproduceras. Det ska heller aldrig gå i avel om det inte kan tillföra rasen något. Fan vad jag hade önskat att fler tänkt så och inte bara på att mjölka ut så mycket pengar det bara går. Men men, det är ett fritt land eller hur var det nu...? Suck.

Atenas andra kull har varit planerad sedan länge. Dock blev seminet liggandes i England i och med Brexit och jag fick så fint tänka om och använde istället en mycket lovande brorson i Italien, som jag har haft ögonen på ett tag och tänkt använda längre fram i vårt avelsarbete. Men nu blev det redan nu, vilket jag är så glad för och att det tog sig och att det tillslut blev 6 pigga och söta kanelbullevalpar. 3 tikar och 3 hanar, bra fördelning och lilla Mama A mår bara bra och är så stolt över guldklimparna 🤎🐾

 

Säg hej till vår älskade D kull ♡