En ny era är kommen

11.09.2022
Idag kom dagen jag så länge drömt om. Tänk att vår lilla sparsamma avel som vi har, tänk att vi ändåså vid så många gånger står längst fram på utställningarna - år efter år. Men idag tog vi det ytterligare ett steg när två CHIEN COURAGE avkommor stod som BIR och BIM nere på SYDSkåKK NAT Dogshow på Falsterbo Horse Show arena. 

CHIEN COURAGE DANTE - Excellent, Bästa Junior, Bästa Hane, Cert och BÄST I MOTSATT KÖN!!
CHIEN COURAGE ADA - Excellent, 1a öppenklass tik, Bästa tik, Cert och BÄST I RASEN!!

Tänk att Addi-Paddi, vår lilla höna som gjorde succe som valp o som sen hamnade mitt i en pandemi. Jag tror jag gav upp hoppet om henne i ringarna för att hon missade så mycket under de dryga två åren då det inte fanns något att åka på. Sen gjorde hon comeback för ett par veckor sedan på SMHK NorjeBoke och placerade sig som 2a (efter Tuddan) av 4 i öppenklassen med kanonkritik och Excellent. Idag visade hon lillebrorsan vart skåpet skulle stå och slog hål på hans BIR-segertåg. Men Dante är inte bitter. Han tog sitt 5e (!!!!) cert på sin 5e utställning. Jag är så jäkla stolt och tacksam över våra hundar och vårt hårda arbete vi lagt/lägger ner år ut och år in.

 Stort tack till alla dom domare som lyfter fram våra hundar och fantastiska ord angående vårt avelsarbete- det värmer gott i hjärtat och dagens bragd kommer jag leva på väldigt länge.

Tacksam till tusen.