EUROPA UTSTÄLLNINGEN 2023

19.05.2023
Det har varit tyst här inne ett tag. Det beror till mesta dels av att det händer mkt annat. Jobb, vardag, har träffat härliga djurvänner och potentiella valpköpare. Sen ligger vårt hus vi bor i ute till försäljning, snart (hoppas vi) flyttar vi bort till vårt andra - äntligen, fast det är långt kvar till färdigt. O så har utställningarna dragit igång på riktigt. Först hade vi fin besök av två av Atenas söner Antares och Dear Walter. Hässleholms utställnings helgen blev en liten flopp. Ada placerade sig som 1a dag ett med ett stätt Excellent mot tiken som hon förlorade mot i Malmö tidigare i vår, som på lördagen fick ett very good - medans andra dagen stod samma tik som 1a och Ada åter igen med ett slätt Excellent. Men roligare gick det för Stella och Coco som fick super kritik båda dagarna och som kammade hem Excellent och placerade sig dag 2. Riktigt roligt att följa deras framgångar!


Kristig flygare drog jag och min vapendragare Kicki på kennel Chevalier Rouge ner till Herning för att möta upp mina goda vän Anastasija på kennel Evaland. Det vankades European-dog-show-18-21-maj. Med mig hade jag Tuddan och Dante. Ångrar mig djupt att jag inte anmälde gamle Canuck och söta Delma också, tror dom hade kunnat placerat sig väldigt bra.
Jag ställde Dante i unghundsklassen med stark konkurrens - men dunder killen Dante tog hem klassen! Inte nog med det placerar han sig tillslut som 4a. FYRA I EUROPA UTSTÄLLNINGEN 2023! Vår lilla kille, som är född här i våra händer. Han, han är 4a i Europa. Jag är mållös och förbaskat stolt!

 Tuddan var i goda händer hos sin gamla, fantastiska uppfödare Anastasija. Den är en fröjd att se henne ställa hund och där står hon med Tuddan. Hennes lilla avkomma, vår pralin. Tuddan tävlar i Champion klassen - OCH VINNER! Efter många varv runt i bästs tik klassen placerar sig vår Too Da Loo som VICE EUROPEAN WINNER! 2a i Europa, ja ni hör! Man ska inte skryta, men jag är så jäkla stolt. Tänk dom där två, radarparet på Listerlandet utanför lilla Sölvesborg, står på toppplaceringar i Europa. Nyp mig, fyfanken va coolt!
Tyvärt hade jag inte möjlighet att stanna till dagen efter och Agria Winner, men va gör väl det. Fär då tog Tuddans brors dotter som även hon ägs av Anastasija hem hela skiten.
Tror vi kommer leva på detta ett tag!