NAT DOGSHOW BÖDA ÖLAND

03.09.2022
Idag var det dags för att besöka en av mina absolut favorit utställningar - Bösa Sand Öland. Jag tycker att Småland-Ölands Kennelklubb alltid har väldigt organiserade utställningar som känns väldigt familjära, fast det oftast brukar va väldigt mycket hundar+ägare i omlopp. Bra jobbat, som alltid känner jag!

 
Det är inte ofta numera jag bara åker med två hundar, men jag har tänkt och göra det ett par gånger i höst faktiskt om allt går som plannerat. 

Öland bjöd somsagt på härligt september väder, gulliga åskådare och jävligt många skällande schnauzrar. 
CHIEN COURAGE DANTE Excellent, Bästa Junior, Bästa Hane, Cert och BÄST I RASEN!
EVALAND TOO DA LOO Excellent, 1a öppenklassen. Nu tar vi ett uppehåll för att plocka det sista certet i Sverige för hennes del. Tuddan är verkligen en kanonhund i mina ögon, men hon själv är inte ett dugg intresserad av utställningar, vilket är tråkigt, då utan att skryta skulle jag vilja säg att hon är en av de bättee 2 åringarna som finns i Svergie just nu. Men jag kommer aldrig pressa hundarna bara för att.. vi avvaktar ett tag, kanske kör vi lite viltspår, eller chillar vi bara. Så jobbar vi vidare längte fram. Det som sker det sker. Jag vet att hon är något extra ♡ 
Men åter till Dante, vad händer..? 4e utställningen, 4 x cert, 4 × bästa hane, 4 x bäst i rasen. Hur är det ens möjligt? Min lilla lilla plutt, precis fyllt 1 år. Han som jag såg "det" i redan från första stund jag höll dig i min famn ♡ stolt uppfödare.