Stolt, stoltare, stoltast

25.10.2020

STOLT, STOLTARE, STOLTAST. Precis så känner jag mig idag efter helgens storslam av Chien Courage barnen uppe på SHK/IKU x2 Internationella utställning i Stockholm denna helgen!
Chien Courage Antares (aka Holle) plockar ett unghunds cert på lördagen och blir BIM! Och idag plockar han ytterligare ett unghundscert och blir BIR! 
Chien Courage Alpha som redan hade 1 junior cert i bagaget plockar ytterligare två till under helgen och kan nu även titulera sig som Svensk Junior Champion! Den första Dogue de Bordeaux tiken någonsin! Till råga på det blir hon även BIR, plockar 1a placeringen i gruppen och hör och häpna... BIS 1! Förstår ni? Dom plockar alltså fram en Dogue de Bordeaux som BEST IN SHOW jag är så jäkla stolt!
Att jag står som uppfödare bakom så fina ord, det gör mig verkligen så jäkla tacksam. Det blir som ett kvitto på det man försöker förvalta med vår ras, verkligen syns. Tack mina älskade vänner och valpköpare för att ni visar upp våra små hjärtegryn - jag kunde verkligen aldrig fått bättre människor runt omkring mig för att förverkliga en sådan här dröm!

Feminin tik, välbyggd, goda och fria rörelser, fint bett, god päls och färg,

EN RIKTIGT GOD RASREPRESENTANT !

Maskulin, välbyggd hane, goda fira rörelser, gott bett, gott helhetsintryck,
GOD RASREPRESENTANT !
God färg, god päls.. VILVISAD!

Domare: Marianne Jäger (SE)

Kan man va mer stolt än såhär?

Fler bilder kommer..!