Uppfödare vs valpköpare

07.07.2021

Det var vääääldigt längesen vi uppdaterade någonting här. Det är mycket som händer med renoveringar av båda våra hus, det vi ska sälja och det vi ska flytta till. Extremt mycket på våra arbeteten för oss båda. Planering med hundarna, vår planering av avel under det närmaste året osv..och ut över det så ska man föröska få ihop vardagen, vara en bra mamma och hinna andas.


Nu måste jag bara få lov att lätta mitt hjärta.

Under det senaste året har det en helt galen efterfrågan att köpa hund. I väldigt många fall inte utöka familjen med en ny familje medlem, utan bara köpa en hund. Vi får mail dagligen där det står "Såg ni skulle ha valpar, jag vill ha en!", "Hur mycket kostar en hund?", "Vi vill köpa en hund vi kan avla på..", "Mina barn vill ha en hund, har ni någon nu typ?", "Du har jättegulliga hundar, men jag har inte räd att köpa en..kan jag ta en på delbetalning?"..
 
Är ni bara ute efter att köpa en valp lite snabbt och lätt eller börja avla själv? Då är vi INTE kenneln för er. Vi tror på god kontakt med våra valpköpare och sund avel. Därför vill vi inte vara en del i denna massavel som råder. Var god och acceptera vårt mål och ta er då inte tid att försöka få kontakt med oss, för vi är inte intresserade!


Trevlig sommar,
så hoppas jag vi återkommer med roliga besked längre fram 🐾