Våren

21.04.2021
Oj vad snabbt det går ibland. Tiden bokstavligt talat bara springer iväg och våren står i full blom - äntligen, som vi längtat! 


De långa kvällarna försöker vi spendera nere vid havet där trivs vi bäst. Plaskande tassar, en lycksalig unge och själv får man möjlighet att bara andas. Om det sen är bara för en kort stund så är det där man verkligen kan bara "va" för en stund. Jag ska vara ärlig och säga att jag jobbar på tok för mycket (och min man Daniel resejobbar stora delar om året) för att kunna driva detta med våra hundar framåt. Därför har vi börjat sätta ut en del av våra hundar på foder. För att dom ska få det så bra som möjligt. Det handlar inte om att dom inte är älskade - snarare tvärt om, vi älskar dom så mycket och dom förtjänar det bästa av liv. 


Förra veckan flyttade Wishan på prov till min kära vän Camilla och hennes familj. Igår ringdes vi vid och så säger Camilla "är det okej för dig så vill vi gärna att Wishan stannar här.." 
Lyckan är total för oss alla! Wishan kommer må gott där borta och jag själv har möjlighet att träffa henne när som då dom bara bor en halvtimme bort ♡


Nu har vi börjat så sakta leta efter en lösning för Bastian. Jag hade inte som avsikt att behålla en hane från kombinationen, men när det bara blir en unik liten guldklimp kan jag heller inte bara släppa han. Jag hoppas jag hittar ett gott hem till han, antingen att jag säljer han med bibehållen avelsrätt alt att sätta ut han på foder. Jag tror starkt på kombinationen och håller alla tummar och tår som finns att jag en dag ska kunna använda han i vårt framtida avelsarbete. Önskar så att jag hittar en person (eller familj) som vill ställa ut han, då jag tror han kommer bli något alldeles speciellt ♡ 

Är Bastian din nya familjemedlem? skriv till oss och berätta mer om er!