Chien Courage Bastian

2021.01.12

Bastian, Basse eller Bass the Tass. Wishans förstfödda och hittills enda son. Grabben som kom till tack vare fryst semin efter Rozeldogue Up Beat Tempo aka Enzo, som i som tur var son efter Moby De Legane. Moby var samma kombination som min Kurres mamma Tetûe. 

Att komma tillbaka en bit på vägen, till det där allt började och kunna addera vår egen kombination kändes faktiskt, som det största av lyckorus. Jag är evigt tacksam att vi fick köpa de sista stråna efter Enzo. 

Efter mycket velade fram och tillbaka, bestämde vi tillslut att sälja Bastian med bibehållen avelsrätt. I dag bor och ägs han av världens bästa Sandra, William och barnen där han lever det bästa av liv. Jag är så tacksam för att vi fann varandra, mitt under ledsamheter, en stor förkust för familjen och förtvivlan så möttes våra vägar.

En ny hund kan aldrig ersätta en annan, men får den så har den alla förutsättningar att skriva egna historiska ögonblick under sin tid här på jorden.
Och det tror jag med hela mitt hjärta att det kommer han att göra, vår Basse ♡